Jdi na obsah Jdi na menu

O mně

 

Jmenuji se Zdeňka Trubačová, rozená Hrachovinová. 
 
Tarotovým kartám a numerologii se věnuji od roku 2000, kdy jsem dostala k vánocům svůj první balíček tarotových karet. Výkladem z fotografií se zabývám od roku 2010.
 
V současné době mám sídlo/věštírnu v Horních Ředicích 100, okr. Pardubice (viz kontakt).
 
Svou intuici jsem u sebe začala pozorovat ve 14ti letech, ale nebyl nikdo, kdo by mi pomohl, poradil - řekl, jak s touto intuicí pracovat.
 
Své věštecké schopnosti jsem si začala uvědomovat až po smrti svého otce (říjen 1999), kdy jsem hledala odpověď na otázku jeho nemoci, na kterou zemřel. Při hledání této odpovědi jsem zjistila, že mám dar pro výklad karet, mám vize, vidím do budoucna, že se mé výklady plní a přátelé, kterým jsem vykládala jsou spokojeni.
 
Dělá mi velkou radost, když mohu lidem pomoci a ukázat jim směr v jejich životě. Tyto schopnosti nadále rozvíjím a stále se učím novým a novým věcem. Stále je se co učit.
 
Dokážu Vám odpovědět na otázky ohledně:
vztahů - partnerských, kamarádských, rodinných, na pracovišti, nebo další žádaná témata – 
zdraví - jen energeticky, těhotenství, práce, bydlení, peníze, a další otázky..
 
Mám stálé klienty, kteří se ke mne obrací v době, kdy neví jak dál, nebo se ptají, jak se bude 
jejich daná situace vyvíjet.
 
Všichni máme v životě úkoly, které jsme si přinesli na tento svět (datum našeho narození) a máme za úkol se tyto věci naučit, splnit je a dokončit. Komu se to nepovede, tak se mu tyto věci stále a pořád dokola opakují. Stačí se zamyslet nad svou budoucností, případně minulostí a proto jsem tu já. Pomůžu Vám najít cestu, kudy se vydat, aby jste se vyhnuli zbytečným ztrátám a bolestem ze špatných rozhodnutí.
 
Karty vykládám s nejlepším vědomím a svědomím.
 
Jsem k dispozici jen lidem, kteří o to opravdu stojí! Nejsem pro každého... mám svůj náhled na život, své vize a nezdolnou víru v to, že vše lze řešit, pokud chcete slyšet i negativní informace od nezávislého kartáře.
 
Mluvím s Vaší duší. Nejsem zastáncem léčby energií, pokud nezměníte svůj postoj, myšlení a cítění.
 
 
Děkuji za pochopení a důvěru, přeji hodně štěstí ve všem Vašem konání i nekonání:-)
 
 
 Zdeňka